Tuval Shop Tic.

Şirket Hakkında
Tuval bezi üretimi yapmakta olan firmamız pamuk keten ve jüt bez üretimi yanı sıra değişik ölçülerde tuval hizmeti vermektedir Ayrıca köknar ve kayın şövale üretimi ile de ressamlar kursiyerler ve öğrencilere kaliteli malzeme sunmanın mutluluğunu taşıyoruz.
Canvas production make in our company cotton linen and jute cloth production, as well as gives the canvas service in different sizes also the firs and the production of beech easel also painters trainees and students, we have the pleasure to introduce the high-quality materials
Tuval Shop Tic.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tuval Shop Tic.
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Toptan İç Ticaret
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Baskı Ürün ve Yan Ürünleri
Yetkili Kişi: Timur ÇOBANER
Adres: YENİ MAH DEVRENGEÇ CAD.NO.17-8
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 3270328
Web Sitesi: www.tuvalshop.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tuval Shop Tic. firma bilgileri. Tuval Shop Tic. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tuval Shop Tic. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tuval Shop Tic. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-01-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.