Tüzün Tel Örgü Ve Demır San.tıc.ltd. Stı

Şirket Hakkında
Firmamız Çevre güvenliği, tel çit, spor sahaları, spor malzemeleri, Demir doğrama, Çelik konstrüksiyon ve Ferforje alanlarında hizmet vermektedir.
Firmamızın yıllık tel tüketimi 500 ton olup; atölyemizde 2-4 mm kalınlığında galvaniz ve pvc tellerden 15-80 mm göz aralığında istenilen ölçü ve ebatlarda kafes tel üretilmektedir. Uzun süreli tel örgü sanayisinde çalışmasıyla konusunda uzmanlaşmış olan firmamız tecrübeli uzman kadrosuyla Yurdun her yerinde hizmet üretmekdir. Firmamız özellikle Açık spor sahaları konusunda hayli iddialıdır
Tüzün Tel Örgü
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tüzün Tel Örgü Ve Demır San.tıc.ltd. Stı
Sektörü: İnşaat / Emlak » Çit Sistemleri
İkincil Sektörü:Deri Ürünleri / Ayakkabı » Spor Ayakkabı
Yetkili Kişi: ismail orak
Adres: Alinteri Bulvari Ostim İşhanı E Blok No:31/34 OSTİM/ANKARA
Şehir: Yurtdışı
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3540584
Web Sitesi: http://www.tuzuntel.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tüzün Tel Örgü firma bilgileri. Tüzün Tel Örgü adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tüzün Tel Örgü ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tüzün Tel Örgü Ve Demır San.tıc.ltd. Stı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-12-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.