Tyrex Group

Şirket Hakkında
Tyrex

Tyrex GROUP dış ticaret teki 15 yılı aşkın tecrübe ve bilgi birikimi sonucu şirket içindeki departmanları uzmanlaştıkları konularda ayrı ayrı şirketler haline getirmiş ve Tyrex Group adı altında globalleşen dünya üzerinde Amerika Birleşik devletleri merkezli, Avrupa, Türkiye.Rusya ve Uzak doğu yapılanması ile günümüz teknolojileri ile deneyimi birleştirerek, kalite ve süreklilik ilkesinden vazgeçmeyerek tüm dünya üzerinde hizmet vermeye başlamıştır. Tyrex Group 22 ülkeye satış yapan, dinamik satış departmanı, deneyimli eğitim kadrosu, tecrübeli proje mühendisleri geniş servis ağı ile çevreye olan sorumluluğunun bilincinde ve daimi müşteri memnuniyetini esas alan bir şirketler grubu olmayı başarmıştır...
Tyrex Group
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tyrex Group
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
Yetkili Kişi: MURAT SİYAHİ
Adres: BARBAROS BULVARI KONAK APARTMANI 62/12 BALMUMCU İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2740040
Web Sitesi: www.tyrexgroup.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tyrex Group firma bilgileri. Tyrex Group adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tyrex Group ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tyrex Group firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.