Uberty

Şirket Hakkında
Bizbird, merkezi Romanya'da bulunan, değişik Avrupa ülkelerinde ve Türkiye'de iş ortakları olan, başlıca, ağaç ürünleri, oto ve iş makinası yedek parçası, inşaat malzemesi, tekstil, çeşitli kuru gıda ve paketli ürünlerin ihracat ve ithalatını kendine hedef olarak seçmiş olan Uberty SRL firmasının web sitesidir.

Hedefimiz, uluslararası ticarette yerleşmiş bölgesel fiyat avantajlarının bu piyasaları girilemez yaptığı durumlarda alternatif nakliye ve ürünlerle b2b modelini daha fazla kullanma imkanı sunacak kadar geniş bir ortaklık ağı oluşturmaktır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Uberty
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Ticaret Diğer
Yetkili Kişi: Mehmet Ali ÇIDAM
Adres: Str. Pta. Maraşeşti Nr.11 540327 Targu Mureş
Şehir: Targu Mureş
Ülke: ROMANYA
Telefon: (265) - 2107270
Web Sitesi: www.uberty.ro
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Uberty firma bilgileri. Uberty adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Uberty ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Uberty firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-04-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.