Uçak Kargo

Şirket Hakkında
Uçak Kargo , bir gonderinin havalimanından havalimanina en hizli ve en guvenli sekilde tasinmasidir.Uçak Kargonun mobil ekipleri , 0216 352 58 62 nolu cagri merkezimize kayit vermenizin ardından en gec 30 dakika icerisinde gönderinizi adresinizden alır, en ivedi sekilde motorize yada aracli ekipleriyle İstanbul trafigine takılmadan, en yakın havaalanına teslim eder.
Hava Kargo güvencesiyle Türkiyenin 32 noktasına, aynı gün içerisinde evrak ve paket sevkiyatınızı gerçekleştirebilir, farklı illerden uçak kargoyla yaptığınız gönderileri , İstanbul içerisinde ulaşması gereken adrese en hızlı ve güvenilir şekilde ulaştırabilirsiniz.İstanbul -Ankara-İzmir ve Antalyada adrese teslim ve adresten alım hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Uçak Kargo, zaman, hız ve güvenilirlik nedenlerinden dolayı çok hassas şartların yerine getirilmesini gerektiren hızlı bir taşıma şeklidir.Uçak Kargo ekibimiz, farklı seçeneklerde hizmet vererek size ve müşterinize tam bir esneklik sunmaktadır.Uçak Kargo hizmetleri’nde kapıdan-kapıya ve kapıdan-havalimaanına, havaalimanından kapıya, havalimanından- havalimanına teslim seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz
Uçak Kargo
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Uçak Kargo
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Kargo
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Kurye
Yetkili Kişi: burak yılmaz
Adres: bağlarbaşı mah.şehit mücahit sok.no 69/A maltepe
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3525862
Web Sitesi: www.ucakkargo.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Uçak Kargo firma bilgileri. Uçak Kargo adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Uçak Kargo ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Uçak Kargo firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-08-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.