Üçay Mühendislik Ltd.şti.

Şirket Hakkında
2000 yılında Doğalgaz mühendislik Firması olarak kurulan Firmamız, ana faliyet konusu olarak kendisine;taahüt, proje ve mühendislik hizmetlerini seçmiştir.
Bosh, Demirdöküm, Ariston, Dizayn, Borusan, Fırat gibi markalar ile yaptığı bayilik anlaşmasıyla ileri teknolojiye sahip kombi, radyatör ve yardımcı mazemeleri , gvenilir ve güçlü mali yapısı sayesinde çok uygun koşullarla tüketiciyle buluşturmuştur.Fimamız 3. yulında ilk şubesini TUZLA ya 4. Yılında GEBZE de 5.yılında SAMSUNda 6.Yılında AVCILAR ve İZMİR de açmıştır.Bizden ne istediğiizi çok iyi biliyoruz;dün olduğu gibi.
KOMBİ, KLİMA, DOĞALGAZ TESİSATI, MEKANİK TESİSAT, YERDEN SITMA , PROJE VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ
www.ucay.com.tr
info@ucay.com.tr
0533 682 75 15
Ürün-Hizmetleri Hakkında
KOMBİ, KLİMA, YERDEN SISTMA, ANA KOLON TESİSATI, DOĞALGAZ TESİSATI, HAVALANDIRMA, MEKANİK TESİSAT, PROJE VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ,
İletişim Bilgileri
Firma: Üçay Mühendislik Ltd.şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
Yetkili Kişi: Levent AKTAŞ
Adres: Osmangazi Mah.Yıldırım Beyazıt ca. No:5 Smandıra-İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4448229
Faks: (216) - 5616998
Web Sitesi: http://www.ucay.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Üçay Mühendislik Ltd.şti. firma bilgileri. Üçay Mühendislik Ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Üçay Mühendislik Ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Üçay Mühendislik Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-02-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.