Ufk Tasarım Ofisi

Şirket Hakkında
UFK Tasarım Ofisi kuruluşundan bu yana Peyzaj Mimarisinin ve İç Mimarinin her alanında deneyimli ve yaratıcı kadrosu ile çalışmalarına devam etmektedir. Kendi konsept ve tasarım felsefesinin önderliğinde, çözüm ortaklarının da engin tecrübelerini proje ve uygulamalara yansıtan UFK, yeşilin bir sanat olduğunu felsefe edinip Peyzaj Mimarlığının çok daha geniş ufuklara yelken açacağını çeşitli uygulamalarla göstermiştir. Kurulduğu günden bu güne bir çok seçkin projeye imza atmış, yaşadığınız alanları özlenebilir hoş bir dünya haline getirmeye çalışmıştır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Peyzaj Proje, Uygulama, Bakım, Danışmanlık
İletişim Bilgileri
Firma: Ufk Tasarım Ofisi
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Dekorasyon
Yetkili Kişi: Ufuk Fatih Küçükali
Adres: K.Mustafa Çelebi Mh.Tel Sk.No:16/7 Beyoğlu
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2524217
Faks: (212) - 2524217
Web Sitesi: http://www.ufktasarimofisi.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ufk Tasarım Ofisi firma bilgileri. Ufk Tasarım Ofisi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ufk Tasarım Ofisi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ufk Tasarım Ofisi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-05-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.