Ulusoy Sportif Gıdalar Dış.tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
Besindestek.com 'a Hoş Geldiniz;

Konusunda 15 yıl profesyonel sektör deneyimine sahip, dinamik bir ekip ile 2012 yılında kurduğumuz ULUSOY SPORTİF GIDALAR DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. çatısı altında hizmete açtığımız besindestek.com e-ticaret platformumuzda birikimlerimiz ve uzmanlık alanlarımız dahilinde siz sayın müşterilerimize sporcu destek besinleri konusunda, dünyanın en güçlü ve orjinal markalarından geniş ürün yelpazemiz ve en iyi hizmet kalitemiz ile destek vermekteyiz.

"Yaşamını Destekle, Limitlerini Zorla" mottomuz ile Sporcu Destek ürünlerinde hedeflerimizden daha büyük hayallerimizin katkıları ile sizlere sunduğumuz hizmetlerimizde farklılık yaratmak ilkemizden asla ödün vermeden, sürekli kendini ve teknolojilerini güncelleyen bir şirket olarak temel hizmet amacımızın "sağlıklı yaşam desteği" olduğundan asla vazgeçmeyeceğiz.

En hızlı
En güvenli
En iyi kampanyaları sunan
En yüksek oranda bilinen
En çok alışveriş yapılan alışveriş sitesi olarak bilinen ve bu bilinirliğimizi arttırmaya devam eden bir şirket olarak bizi tercih eden siz sayın müşterilerimize çok teşekkür ederiz.

Ulusoy Sportif Gıdalar
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ulusoy Sportif Gıdalar Dış.tic.ltd.şti
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Toptan İç Ticaret
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Diyet
Yetkili Kişi: EYÜP ULUSOY
Adres: MahmutBey Mah. Taşocağı Cd. Ağaoğlu MY Office 212 3.BLK NO:12/197 B
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 7777124
Web Sitesi: http://www.besindestek.com
Ürünleri
Optimum Gold Standart Whey Protein % 100 Whey Protein Gold Standard... Yıllardır en çok satan proteinlerin başında gelir... http://www.besindestek...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ulusoy Sportif Gıdalar firma bilgileri. Ulusoy Sportif Gıdalar adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ulusoy Sportif Gıdalar ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ulusoy Sportif Gıdalar Dış.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-03-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.