Unc Makina

Şirket Hakkında
UNC Makina ; konveyör sektöründe kalite ve hizmet felsefesiyle yola çıkmış UZUN Grup Şirketlerine bağlı bir kuruluştur.Ordu Organize Sanayi Bölgesinde 4 dönüm arazi üzerine kurulu ve 2400 m2 kapalı alanında ileri teknoloji eşliğinde donatılmış modern üretim tesisleriyle üretimini ihracata yoğunlaştırarak sektörüne ve ülkemize daha fazla kazanç ve istihdam sağlamayı hedefleyerek faaliyetlerine devam etmektedir.

Grubumuzun toplam çalışan sayısı 98 olup tamamı kendi alanlarıyla ilgili çeşitli yurtdışı ve yurtiçi eğitimlerden geçmiştir.
Sektörde fark yaratan konstrüksiyonlarımız ve geniş ürün gamımızla emin adımlarla lider marka olmak yolunda ilerliyoruz.Genç ve profesyonel ekiplerden oluşan departmanlarımızda ürün ve hizmet kalitemizi en üst seviyede tutmak gayretindeyiz.
Müşteri memnuniyetini temel ilke edinmiş olan firmamız, üretimini yaptığı tüm makinaların yedek parça, teknik destek ve servisiyle, satış sonrası hizmetlerini deneyimli kadrosuyla sizlere sunmaya devam etmektedir.Müşterilerimizin satış sonrası memnuniyetini en üst seviyede tutmak amacıyla firmamız bünyesine kattığı yeni ekipmanlarla birlikte tüm yedek parça ihtiyaçlarına mümkün olan en kısa sürede cevap verebilmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Unc Makina
Sektörü: Makina » Takım Tezgahları
İkincil Sektörü:Makina » Makina Aksamı
Yetkili Kişi: Neşe AKKAYA
Adres: Organize Sanayi Bölgesi Karapınar Mah. 24 Nolu Sokak No:14
Şehir: Ordu
Ülke: Türkiye
Telefon: (452) - 2343734
Faks: (452) - 2343735
Web Sitesi: http://www.uncmakina.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Unc Makina firma bilgileri. Unc Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Unc Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Unc Makina firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-05-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.