Unifynoffice

Şirket Hakkında
Hosted Exchange, kendi sunucularınızı kurmak için zaman ve para harcamaksızın Microsoft Exchnage 2007 gücünü ve özelliklerini masaüstünüze getirir. Hizmetimiz ile Exchangeden normal olarak edindiğiniz özelliklerden fazlasını edineceksiniz. Hosted Exchange çalışları yere, yaşadıkları ülkeye, internete erişim şekillerine bakılmaksızın şirketinizdeki tüm kullanıcıların herhangi bir zamanda verilerine erişebilmelerini sağlar.
Tüm bunların hepsi birçok Fortune 500 şirketinin sahip olduğu özelliklerinden çoğunu ekler. Hizmetimiz, uzaktan mobil yetenekler ile Exchangein en son versiyonunu kullanan endüstrideki en gelişmiş hizmettir. Bu, herhangi bir Windows tabanlı telefonu kullanmanızı ve SP2’deki yeni özelliklere uzaktan erişmenize izin verir. Ek olarak, çoklu dilleri tam olarak destekleyen sektördeki tek şirketiz. Zaman içerisinde sürekli olarak yeni diller ekleyeceğiz. İhtiyacınız olanı görmediğinizde, lütfen bizi bilgilendirin.
Unifynoffice
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Unifynoffice
Sektörü: Bilgisayar » İnternet
İkincil Sektörü:Telekomünikasyon » Video Phone
Yetkili Kişi: KASIM OZUMIT
Adres: Bulgurlu Caddesi Özümit İş Merkezi No:44 Kat:2 34696 K. Çamlıca / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3295544
Web Sitesi: http://www.unifynoffice.com/
Ürünleri
Sunucu Barındırma Hizmeti
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Unifynoffice firma bilgileri. Unifynoffice adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Unifynoffice ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Unifynoffice firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.