Üninet Telekom Ltd Şti

Şirket Hakkında
1999 yılında kurulan UNINET ana faaliyet alanı olan telekomünikasyon başta olmak üzere Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz olmak üzere bu bölgelerde 22 ilde faaliyet göstermektedir. Gelişen teknoloji ve müşteri istekleri doğrultusunda faaliyet alanlarını artırarak Bilgisayar Network araç üsütü tepe lambaları ve güvenlik sistemleri konusunda şirket içinde gruplaşmaya gidilerek bu yöndeki hizmetlerine de devam etmektedir. Bu gün itibari ile UNINET 5 araç ve 15 eğitimli iş arkadaşıyla yolunda başarıyla ilerlemeye devam etmektedir.
Üninet Telekom Ltd
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Üninet Telekom Ltd Şti
Sektörü: Güvenlik » Güvenlik Kamerası
İkincil Sektörü:Telekomünikasyon » Santral
Yetkili Kişi: FIRAT YILDIZ
Adres: ÇAYKARA CAD ŞAHİN İŞ MRK NO 201
Şehir: Erzurum
Ülke: Türkiye
Telefon: (442) - 2350035
Web Sitesi: www.uninettelekom.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Üninet Telekom Ltd firma bilgileri. Üninet Telekom Ltd adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Üninet Telekom Ltd ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Üninet Telekom Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.