Ünversan Otomotiv Makina Ve İnşaat Tic Ltd Şti

"Kalite Kontrol Edilmez Üretilir!"

Şirket Hakkında
Ünversan 1982 yılında kurulmuş ve imalatına başlamıştır. Kurulduğu günden bu tarafa piyasada mamüllerinin yer aldığı aynı zamanda aranılan bir marka haline gelmiştir.
Sürekli genişleyen ürün yelpazesiyle hem yerli hem de yabancı firmalara, yabancı markalarla aynı kalite ve daha ekonomik mamüllere hitap etmektedir.

Firmanın organizasyon yapısını sürekli artırılan ürün yelpazesi ve kalite, her zaman her yerde bulunan ürün stoğu, en uygun fiyata tedarik etme ve kısa zamanda teslimat olarak belirleyen ÜNVERSAN mühendisler ve teknik eleman eşliğinde Türk sanayisinin gelişmesine katkıda bulunmaktadır.Kalifiye eleman ve makine parkıyla yurtiçi ve yurtdışı iş ortaklarına üretim yapabilecek kapasitesi mevcuttur.

1992de yeniden yapılanan firmamız "ÜNVERSAN" markasıyla üretimine devam etmektedir. ÜNVERSAN; "Kalite kontrol edilmez üretilir." felsefesiyle orta ve uzun vadede hedeflerini yurt içi yurt dışı pazarlarda aranılan bir marka haline gelmek olarak belirlemiştir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ünversan Otomotiv Makina Ve İnşaat Tic Ltd Şti
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yedek Parça
Yetkili Kişi: İbrahim ÜNVER
Adres: Karatay sanayi ömerli sok no:73/75 selçuklu / KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2334267
Faks: (332) - 2363287
Web Sitesi: www.unversan.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ünversan Otomotiv Makina firma bilgileri. Ünversan Otomotiv Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ünversan Otomotiv Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ünversan Otomotiv Makina Ve İnşaat Tic Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.