Urfa Oto Kiralama

Şirket Hakkında
AMG Rent a Car – Şanlıurfa Oto Kiralama olarak sizlere son model araba kiralamanın yanında üstün kalitede hizmet sunmayı ilke edindik…Şanlıurfa ve Gap Havalimanı ofisleriyle günümüz araç kiralama sektörünün bütün gereksinimlerini en iyi şekilde analiz eden firmamız kurumsal şirket yapısı ile siz değerli müşterilerine 7/24 kesintisiz bir rent a car hizmeti sunmaktadır. Sektöre ilk adımını Şanlıurfa Rent a Car merkez ofisi ile atan firmamız daha sonrasında Şanlıurfa Gap Havalimanı şubelerini faaliyete geçirerek araç kiralama sektöründe yükselen bir ivme kazanmıştır.
REZERVASYON 0544 544 74 70
Urfa Oto Kiralama
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Urfa Oto Kiralama
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Araba Kiralama
Yetkili Kişi: Ahmet Güç
Adres: İpekyol Mah İpekyol Bulvarı 66/a Haliliye Şanlıurfa
Şehir: Şanlıurfa
Ülke: Türkiye
Telefon: (544) - 5447470
Web Sitesi: http://www.urfaotokiralama.net/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Urfa Oto Kiralama firma bilgileri. Urfa Oto Kiralama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Urfa Oto Kiralama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Urfa Oto Kiralama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-11-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.