Usta Özel Güvenlik

Şirket Hakkında
Usta Özel Güvenlik, İstanbul ili hasanpaşa mah. uzunçayır cad. konak iş merkezi a blok no:30 k.1 KADIKÖY/İSTANBUL adresinde bulunmaktadır. Firma Hizmet » Güvenlik Hizmetleri sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi ÖZGÜR YILDIRIM dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Kurumunuzun; Güvenliğe dair fiziki(personelli)güvenlik,elektronik güvenlik sistemleri ve alarm gözlem ihtiyaçlarını 5188 sayılı Özel Güvenlik Yasası kapsamında size özel çözümler geliştirerek,profesyonel kadromuzla karşılıyoruz.
İletişim Bilgileri
Firma: Usta Özel Güvenlik
Sektörü: Hizmet » Güvenlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: ÖZGÜR YILDIRIM
Adres: hasanpaşa mah. uzunçayır cad. konak iş merkezi a blok no:30 k.1 KADIKÖY/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5459402
Faks: (216) - 5454383
Web Sitesi: http://ustaguvenlik.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Özel Güvenlik Hizmeti
5188 sayılı yasa kapsamında fiziki güvenlik, elektronik güvenlik sistemleri ve alarm gözlem hizmeti ihtiyaçlarınızı size özel çözümler geliştirerek p...
Özel Güvenlik Hizmeti
5188 sayılı yasa kapsamında fiziki güvenlik, elektronik güvenlik sistemleri ve alarm gözlem hizmeti ihtiyaçlarınızı size özel çözümler geliştirerek p...
Usta Özel Güvenlik firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 1.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Usta Özel Güvenlik firma bilgileri. Usta Özel Güvenlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Usta Özel Güvenlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Usta Özel Güvenlik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-04-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.