Ustaekip İnş Tur Gıda San Ve Tic Ltd Şti

Şirket Hakkında
otel-villa-fabrika-apartman kaba inşaat ve ince inşaat işleri-çatı ve izolasyon işleri garantili malzemeli ve işçilikli yapılır.her türlü inşaat işleriniz faturalı zamanında teslim edilir.resmi ihaleli tüm işler alt yapı istinat perdeleri subasman altı inşaat işleri ve üst yapı duvar sıva boya dekorasyon dolap kapı doğrama işleri itina ile usta ekip çalışması ile yapılır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ustaekip İnş Tur Gıda San Ve Tic Ltd Şti
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
Yetkili Kişi: Kamil Bayburtluoğlu
Adres: 502/1 sok no 11 güneşli mah.
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2503979
Web Sitesi: www.ustaekip.com
Ürünleri
asma tavan tipi kilima dört tarafa üflemeli çok az kullanılmış çalışır durumda 3 adet klima iç ve dış ünitesi var kumandası var 24000 btu sı...
İlan Talep ve Teklifleri
Büyük Küçük İnşaat İşlerinize Taşeronluk Müteahhitlik Hizmeti Verilir
resmi işlerde veya özel işlerde her türlü inşaat taşeronluk ve ekip ihtiyaçlarınızda görüşelim.
Ustaekip İnş Tur firma bilgileri. Ustaekip İnş Tur adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ustaekip İnş Tur ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ustaekip İnş Tur Gıda San Ve Tic Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.