Utku İnş.plas.dek.san.vetic.ltd.şti

Şirket Hakkında
utku inşaat bir pimapen üretici bayiidir.Pimapenin eşsiz izolasyon tekniği ile ustalığı buluşturarak hizmette 10.yılını geride bırakmıştır.Pvc pencere ve kapı sistemlerine yönelik çözümler burada, 10 yıldır yapılageldiği gibi...
Ürün-Hizmetleri Hakkında
PİMAPEN S-6000 QUADRO
60 mm genişliğinde ve 4 odacıklı tüm ana profilleri ile ihtiyaca cevap vermek için tasarlanmış bir seridir.İç-dış contalı bu seri, her türlü kapı ve pencere çözümüne olanak verir.Yüksek izolasyon özelliği sayesinde ısı, ses, toz, hava ve su yalıtımını tam olarak sağlar.PİMAPEN S-6000 QUADRO her türlü iklim koşulunda mükemmel hizmet verir.
İletişim Bilgileri
Firma: Utku İnş.plas.dek.san.vetic.ltd.şti
Sektörü: İnşaat / Emlak » Kapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Dekorasyon
Yetkili Kişi: Mehmet Ali Turhan
Adres: Talatpaşa Bulvarı Doğanbahçesi sk.1/b Demirlibahçe
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3191215
Faks: (312) - 3191237
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Utku İnş.plas.dek.san.vetic.ltd.şti firma bilgileri. Utku İnş.plas.dek.san.vetic.ltd.şti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Utku İnş.plas.dek.san.vetic.ltd.şti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Utku İnş.plas.dek.san.vetic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-12-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.