Uydu Dağıtım

Şirket Hakkında
UYDU DAĞITIM POSTALAMA KURYE VE KARGO HİZMETLERİ 1997 YILINDA SEKTÖRDE HİZMET VERMEYE BAŞLAMIŞ VE UYDU DAĞITIM OLARAK FAALİYETİNE DEVAM ETMEKTEDİR.HİZMETTE ONUNCU YILIMIZ.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
DAĞITIM, POSTALAMA, KURYE, KARGO HİZMETLERİ KONUSUNDA HİZMET VERMEKTEDİR.

AYRICA DAĞITIM EK HİZMET OLARAK: KATLAMA, ZARFLAMA, POŞETLEME, ETİKET BASIMI VE ADRES GİRİŞİ HİZMETLERİNİ MÜŞTERİLERİNE HİÇ BİR ÜCRET TALEP ETMEDEN HİZMET VERMEKTEDİR.
İletişim Bilgileri
Firma: Uydu Dağıtım
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Kurye
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Matbaa Malzemeleri
Yetkili Kişi: ENVER BAŞYURT
Adres: yıldırım beyazıt sokak no:11 okmeydanı beyoğlu
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2370800
Faks: (212) - 2370800
Web Sitesi: http://www.uyduposta.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Dağıtım Postalama Kurye Ve Kargo Hizmeti
türkiye genelinde periyodik süreli yayınların dağıtımı konusunda istanbul içi:0.70 ykr den istanbul dışı :1.55 ytl den hizmet vermekteyiz dağıtım biti...
Uydu Dağıtım firma bilgileri. Uydu Dağıtım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Uydu Dağıtım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Uydu Dağıtım firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-06-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.