Uydu Servisi Bilişim Hizmetleri San.tic.ltd.şti

Şirket Hakkında

2001 SENESİNDEN BERİ UYDU SEKTORÜNÜN İÇİNDE OLUP GÜNÜMÜZE KADAR UYDU SERVİSİ OLARAK SİZ MÜŞTERİLERİMİZE HİZMET ETMEKTEYİZ.

UYDU SERVİSİ, SEKTÖRDE SON TEKNOLOJİYİ İÇEREN ÜRÜNLERİ TÜRKİYE VE EKONOMİK ŞARTLARI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURARAK İLK OLARAK SİZLERLE PAYLAŞMAKTADIR. SATIŞINI YAPTIGIMIZ DİJİTAL UYDU ALICILARININ YANINDA SİSTEMİN YAN ÜRÜNLERİ OLAN ÇANAK ANTEN, LNB, SWITCH, KABLO, KART, MODÜL VE DİĞER AKSESUARLAR ÖZENLE SEÇİLDİĞİ İÇİN TÜKETİCİLER TARAFINDAN TERCİH EDİLMEKTEDİR.

FİRMAMIZDA MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ HERŞEYDEN ÖNCE GELMEKTEDİR, YÜKSELİŞİMİZİ SATIŞ SONRASI VERDİĞİMİZ HİZMETE VE SİZE VERDİGİMİZ DEĞERE BORÇLUYUZ..

www.uyduservisi.com.tr - 0216 661 66 66
Uydu Servisi Bilişim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Uydu Servisi Bilişim Hizmetleri San.tic.ltd.şti
Sektörü: Teknoloji » Receiver
İkincil Sektörü:Teknoloji » Teknoloji Diğer
Yetkili Kişi: Uydu Servisi
Adres: Yedpa Ticaret Merkezi H1 Caddesi Pasaj 2 No:67 Ataşehir
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6616666
Web Sitesi: http://www.uyduservisi.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
2000 SENESİNDEN BERİ UYDU SEKTORÜNÜN İÇİNDE OLUP GÜNÜMÜZE KADAR UYDU SERVİSİ OLARAK SİZ MÜŞTERİLERİMİZE HİZMET ETMEKTEYİZ. UYDU SERVİSİ, SEKTÖRDE ...
2000 SENESİNDEN BERİ UYDU SEKTORÜNÜN İÇİNDE OLUP GÜNÜMÜZE KADAR UYDU SERVİSİ OLARAK SİZ MÜŞTERİLERİMİZE HİZMET ETMEKTEYİZ. UYDU SERVİSİ, SEKTÖRDE ...
ANADOLU YAKASI SERVİS MERKEZİ TEL: 0216 661 66 66 İSTNBUL UYDU SERVİS MERKEZİ Firmamız İstanbul Anadolu yakasında çanak anten montajı, çanak anten se...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Uydu Servisi Bilişim firma bilgileri. Uydu Servisi Bilişim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Uydu Servisi Bilişim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Uydu Servisi Bilişim Hizmetleri San.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.