Uzmandoor Elek. Elkt. İnş. San. Tic. Ltd. Şti

Şirket Hakkında
Uzman Door Kocaeli otomatik kapı ve otomatik bariyer sistemleri satış montaj ve servis alanında hizmet veren, konusunda yılların tecrübesine sahip bir firmadır. Ev veya işyerlerinin ihtiyacı olan kontrollü geçiş ve güvenlik konusunda yanakayar kapı motorlarından boy turnikelere kadar uzanan bir yelpazede gerek kartlı geçiş sistemleri gerekse uzaktan kumandalı sistemler olsun tamamında zengin ürün seçenekleri ve sayısız miktarda çözüm alternatifi ile müşterilerine hizmet vermektedir. Site veya fabrikalarda kullanılan kollu bariyer sistemleri kartlı veya uzaktan kumandalı kullanım seçenekleriyle sunulmakta ve müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda proje bazlı her türlü güvenlik sistemlerinin satışı, montajı, servis ve bakımları ve aynı zamanda yedek parça ihtiyaçları sorunsuzca karşılanmaktadır.

Hizmetler:
Otomatik Kapı ve Otomatik Bariyer Sistemleri, Kontrollü Geçiş Sistemleri, Turnike Geçiş Sistemleri, OGS Otomatik Geçiş Sistemleri, Güvenlik Sistemleri satış proje montaj yedek parça teknik servis hizmetleri verilmektedir.
Uzmandoor Elek. Elkt.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Uzmandoor Elek. Elkt. İnş. San. Tic. Ltd. Şti
Sektörü: Güvenlik » Turnike Sistemleri
İkincil Sektörü:Güvenlik » Otopark Sistemleri
Yetkili Kişi: Ayhan Şenyiğit
Adres: Yenişehir Mah. Gazi M.kemal Bulvarı No:127/b İzmit / Kocaeli / 41100
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 3340030
Web Sitesi: http://www.uzmandoor.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Uzmandoor Elek. Elkt. firma bilgileri. Uzmandoor Elek. Elkt. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Uzmandoor Elek. Elkt. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Uzmandoor Elek. Elkt. İnş. San. Tic. Ltd. Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-01-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.