Vefa Prefabrike Yapılar

"Büyük işler bizimle başlar."

Şirket Hakkında
Prefabrike yapı sektörünün öncüsü Vefa Prefabrike Yapılar, toplu konut projelerinden baraj, petrol ve doğalgaz gibi enerji projelerine, gökdelenlerden altyapı projelerine, köprü, otoyol projelerinden sosyal tesislere kadar birçok büyük projenin başlangıcında yer almaktadır. Vefa, ön üretimli hafif prefabrikeler ve modüler konteyner üniteleri ile büyük projeler için kamplar, şantiye binaları, prestij binaları, ofisler ve acil yerleşim üniteleri kurmaktadır.

Prefabrike yapılara getirdiği mimari ve teknik standartlar ile sektörde “estetik, uzun ömürlü ve kısa sürede kurulan prefabrike yapı” prensibinin geliştiricisi olan Vefa, ürünlerini Sibirya’dan Sudana ve Fransa’dan Afganistan’a kadar dünyanın pek çok farklı bölgesinde, birbirinden farklı iklim koşullarında uygulayabilmektedir.
Vefa Prefabrike Yapılar
Ürün-Hizmetleri Hakkında
-Prefabrike Şantiye Binaları
-Hangar
-Ofis ve yaşam konteynerleri
-Acil yerleşim üniteleri
-Prefabrik konut çözümleri
İletişim Bilgileri
Firma: Vefa Prefabrike Yapılar
Sektörü: İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı ve Ev
Yetkili Kişi: Fatih Samet GÜNGÖR
Adres: E-5 YANYOL CADDESİ NO:180 ALTKAYNARCA/PENDİK
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3904777
Faks: (216) - 3546555
Web Sitesi: www.vefagroup.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Vefa Prefabrike Yapılar firma bilgileri. Vefa Prefabrike Yapılar adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Vefa Prefabrike Yapılar ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Vefa Prefabrike Yapılar firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-08-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.