Vegan Sertifikası

Şirket Hakkında
V-Mark, dünyanın önde gelen vegan sertifikasyon kuruluşudur. V-Mark vegan sertifikası, vegan güvencesi için bir referans noktasıdır. Vegan tüketicinin yaşam tarzına uygun, hayvansal içerik barındırmayan ürünleri bir bakışta güvenle seçebilmesini sağlar.
V-Mark, vegan ve vejetaryen konularında işletmelerin ürün kalitesini arttırmak ve uluslarası ticarette olası ticari risklerini önlemek amacı ile faaliyet göstermektedir. Vegan ve Vejetaryen ürünler söz konusu olduğunda, her sektörden ve her boyutta işletmeler için ürün değerlendirme hizmetleri vermekte ve sertifikalandırmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Vegan Sertifikası
Sektörü: Hizmet » Mühendislik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Hasan Kutlu
Adres: Merkez Mahallesi Dr Sadık Ahmet Cd, No 38/44 A Bağcılar/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 7027000
Web Sitesi: https://www.v-mark.org/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Vegan Sertifikası firma bilgileri. Vegan Sertifikası adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Vegan Sertifikası ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Vegan Sertifikası firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-07-2021 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.