Ves Metal End. İmal.tur.san.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Firmamız 2007 yılının ilk çeyreğinde başlangıçta satışa endeksli olarak kurulmuş daha sonra sektörden aldığı olumlu tepkiler sonrası daha hızlı ve kaliteli hizmet adına tüm yatırımlarını tamamlayarak Üretim faaliyetlerine başlamıştır. Sermayesinin %100'ü yerli olan, bir kuruluş yapısına sahiptir.Kablo Kanalı ile ilgili tüm ürünler, 2.000 m2 kapalı olmak üzere toplam 3.000 m2 lik yeni tesislerimizde üretilmektedir.

VES METAL, öncelikle söylemek gerekir ki, konusunda deneyimi olan genç ve dinamik bir ekiple çalışmaktadır. Bu ekip sürekli eğitim ile desteklenmektedir. Hedefimiz daha iyiye ulaşmak olduğu için, ar-ge faaliyetlerine şirketimizde büyük önem verilmektedir. Kendi ürün ağacımızda yer alan tüm ürünlerimizin hizmet ettikleri amaca uygunluğu ve işlevselliği sürekli ve sistemli olarak geliştirilmektedir. Ayrıca makine alanındaki gelişen teknoloji dikkatle takip edilmekte olup ‘en iyiyi en hızlı üretmek’ maksadıyla gerekli yatırımlar yapılmaktadır.

Firmamızın ürünleri gerek kullanılan hammadde gerekse de işçilik bakımından maksimum düzeyde kaliteye sahiptir. Ürünün kullanım amacına ve işlevselliğine göre bir çok tasarım gerçekleştirilmektedir. Buradaki amacımız müşterilerimize maksimum faydayı , minumum maliyetle sağlamaktır. Ayrıca müşterilerimize projeler konusunda da teknik destek sağlanmaktadır.Dolayısıyla firmamız kalite alt yapısını oluştururken modern ilkelerle hareket ederek müşterilerimiz açısından avantajlı fiyat sağlamayı başarırken aynı zamanda da piyasamızda kalite ve fiyat avantajları ile rekabetçi olabilmektedir.

Ürünlerimizdeki kalite süreci satışlara yansımak da ve Dünya Pazarında yer almak adına çok önemli atılımlar gerçekleştirmekteyiz. Ves Metal;bugüne kadar 14.000 çeşit ürünü, Ulusal ve Uluslararası Standartlara göre üreterek Fransa, Avusturya, Yunanistan, Romanya, Portekiz, Bulgaristan, Libya, Irak, Cezayir gibi ülkelerin kullanımına güvenle ve yüksek beğeni ile sunmuştur.

Kalite yönetim sistemi açısından baktığımızda
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ves Metal End. İmal.tur.san.tic.ltd.şti.
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektrik Malzemeleri
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Kablo
Yetkili Kişi: BURHAN ALTINKUM
Adres: GAZİDEDE CAD.NO:82 MUALİMKÖY-GEBZE
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 6551510
Web Sitesi: www.vesmetal.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ves Metal End. firma bilgileri. Ves Metal End. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ves Metal End. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ves Metal End. İmal.tur.san.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-04-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.