Villa Bodrum

Şirket Hakkında
Villa Bodrum Mekon Group un altında yerel bir inşaat şirketinden endüstriyel, ticari ve kişisel emlak sektöründe herhangi küçük veya büyük ölçekli projeyi üstlenebilecek milli bir inşaat hizmetleri şirketine dönüşmüştür. 40 yıldan fazla bir süredir Mekon Group her türlü projeyi teslim edebilecek tecrübeyi, tekniği, methodu ve ustalığı geliştirmiştir. Sunduğumuz yatırım hizmetlerindenbazıları şunlardır; yüksek kalitede tatil ve yazlık emlak sektöründe uzmanlaşmıştır. Bizler inşaat, geliştirme ve danışmanlık hizmetlerinin her kademesinde tecrübe zenginliğini on yılı aşkın tecrübemiz ile birleştirmekteyiz. Apartmanlardan müstakil evlere ve lüks villalara kadar değişen geniş bir yelpazede gayrimenkul portföyüne sahibiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Villa Bodrum
Sektörü: Turizm / Otel » Gezi
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Tatil Köyleri
Yetkili Kişi: HAKAN K. GÜNSÜR
Adres: Nasuh Akar Mah 1400. sok No: 16 Balgat Ankara /Türkiye
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2856005
Faks: (312) - 2856107
Web Sitesi: www.villabodrum.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Villa Bodrum firma bilgileri. Villa Bodrum adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Villa Bodrum ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Villa Bodrum firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-10-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.