Vip Tanıtım Ve Satış Hizmetleri

"Ürünününüzün en iyi şekilde tanıtılmasını ve maksi"

Şirket Hakkında
Şubat 2007 yılında Ankara da faliyet göstermeye başlayan Vip Tanıtım ve Satış Hizmetleri, çok özel olarak seçtiği ürün portföyü ve uzun yıllar profesyonel olarak ilaç sektöründe başarılara imza atmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. İş hayatında henüz yeni faaliyet göstermesine rağmen ele aldığı ürünlerin Ankara ve çevresindeki illerde bilinirliğini arttırarak satışında ciddi çıkışlar sağlamıştır. Şu anda da hali hazırda odaklandığı ürünlerin dışında ürün portfoyünü genişletecek kalitesine ve vizyonuna uygun ürün arayışını sürdürmektedir. Ayrıca çalışmakta olduğu ürünler için alt bayi portföyünü genişletme çabasınıda sürdürmektedir. Bizimle çalışmak isteyen tam zamanlı ve yarı zamanlı ekip arkadaşları da aramaktayız.Bizimle rahatlıkla iletişime geçebilirsiniz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Vip Tanıtım ve Pazarlama Hizmetleri daha çok Ankara ve çevre ilçelerinde faaliyet göstermektedir. Şu anda odaklandığımız konu antibakteriyel çorap tanıtımı ve satışıdır. Ankara bayiliğini almış olduğumuz bu ürünü şu ana kadar ciddi satış trendine oturttuğumuzu söyleye biliriz.Amacımız Ankara pazarında ürünümüzün bilinirliği ve kullanım sıklığını bu yılın sonuna kadar % 300 artırmaktır. Hızlı bir başlangıç yaptık ve koşmaya devam etmekteyiz. Pazarımızı daha da genişletmek ve müşterilerimize daha fazla ürün seçeneği sunmak amacıyla farklı ürün arayışımızı sürdürüyoruz. Aynı zamanda bizimle birlikte yürüyecek vizyonumuza uygun çalışma arkadaşları ve bayiiler de aramaktayız.
İletişim Bilgileri
Firma: Vip Tanıtım Ve Satış Hizmetleri
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Eczaneler
Yetkili Kişi: Cennet Taşdelen
Adres: 556.sokak Yunuskent Sitesi No 32 Güzelkent Eryaman
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2827443
Faks: (312) - 2827443
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Vip Tanıtım Ve firma bilgileri. Vip Tanıtım Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Vip Tanıtım Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Vip Tanıtım Ve Satış Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-06-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.