Vipstar

Şirket Hakkında
VipStar Mobilya

VipStar, 1988 yılında iş hayatına İstanbul'da başladı.
92 yılında bayii ağını örmeye başladı.
İç bayii ağında doğrama ve Mobilya sektörüyle işbirliği yapıp duşa kabini fuar ve reklamlarıyla İstanbul ve akabinde tüm Türkiye'ye tanıtımı yapıldı.
1994 yılında pazarlama ağını kurup Karadeniz - Marmara ve Trakya bölgeleriyle işe başlayıp ağını genişletti.
Bugün banyo ile çalışmalara başlamış olan VipStar, banyo dolabı, jakuzi küvet ve banyo aksesuarları pazarlama ağıyla hizmetine devam etmektedir.
Firmamız, Hızlı-Kaliteli-Güvenli hizmetini vermenin hazzını yaşamaktadır.

MİSYONUMUZ - VİZYONUMUZ

VipStar vizyonu kalite bilinciyle müşterilerin, tedarikçilerin ve çalışanlarının yaşam kalitesini artırmaktır. Şirket duşakabin, banyo dolapları ve küvet sektöründe Türkiye' nin en seçkin firmalarından biri olmayı ise misyonu olarak benimsenmiştir. Bunun için amacımız müşterilerin beklentileri doğrultusunda en kaliteli ürün ve hizmeti zamanında kendi markamızla sunmaktır.

VipStar, bu hedeflere eğitimli, yetenekli ve yetkin insanlarla ulaşacağının bilinciyle hareket etmektedir. Kendi tesislerinde ürettiği duşakabinlerin yanısıra Türkiye'den ve dünyanın çeşitli ülkelerinden getirdiği banyo aksesuarlarını iç pazar ve dış pazara sunmaktadır.

Vipstar
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Vipstar
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Ahşap Ev Ürünleri
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Banyo Ürünleri
Yetkili Kişi: recep atalay
Adres: barbaros mah 12 sk n0 3 bağcılar
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6300115
Web Sitesi: www.banyodolaplari.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Vipstar firma bilgileri. Vipstar adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Vipstar ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Vipstar firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.