Visionist İç Mekan Dijital Baskı Resim

Şirket Hakkında
Firmamız iç mekan yağlıboya ve fotoğraf baskı resimlerde hizmet vermektedir. Uzman tasarımcılarımızla ve geniş imaj arşivimizle size istediğiniz her türlü görseli sunmaktayız. Ürünlerimiz Türk üretimi % 100 pamuklu bez üzerine olup koruyucu katmanı sayesinde solmaz, kolay temizlik sağlar. Baskı aşamasında ve kullanılan baskı malzemelerinde solvent veya vynil malzeme kesinlikle kullanılmamaktadır. Baskı sonrasındaki bütün üretim el işçiliğidir. Arzuladığınız resmi “gallery wrap” dediğimiz kalın kasnaklı, çerçeveletmek için standart kasnaklı veya kasnaksız olarak alabilirsiniz. Toptan satışlarımızda kalite güvencemiz, teslim hızımız ve kaliteli ürün düşük fiyat garantimizle size hizmet vermekten mutluluk duyarız. Arşiv cdmizi istemek, numune istemek veya yerimize gelmek için lütfen bizimle irtibata geçin.
Visionist İç Mekan
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Visionist İç Mekan Dijital Baskı Resim
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Toptan İç Ticaret
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Baskı Ürün ve Yan Ürünleri
Yetkili Kişi: Jerfi Murat Çakıcı
Adres: Evren mah. Gülbahar cad. Nil sok. No:39 Güneşli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6551308
Web Sitesi: www.vsnist.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Visionist İç Mekan firma bilgileri. Visionist İç Mekan adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Visionist İç Mekan ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Visionist İç Mekan Dijital Baskı Resim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.