Vıva 4 Lıfe Ltd

"Daha Iyisi Icin Bizi Secin"

Şirket Hakkında
Şirketimizin misyonu, Türkiyedeki doğal ürün üreticilerinin, İngiltere doğal ürünler pazarına (1500 health store) girişlerini (market development) , partnership kavramımızla, müşterilerimiz olan üreticiler için en uygun maliyet koşullarıyla birlikte sağlamaktır.

Sektör içindeki geniş ölçekli bağlantılarımız sayesinde (sektorde kendi ürünlerini doğrudan dağıtmakta olan firmalarla da stratejik ilişkilerimiz bulunmaktadır), ürünlerinizi bir-iki ay içeerisinde toptancı listelerine dahil etmemiz, satıcıların raflarına koymamız, hemen bunlara paralel olarak, ürünlerin satıcılara ve tüketicilere tanıtımı faaliyetlerini başlatmamız ve siz istediğiniz sürece sürdürmemiz, reklam ve PR kampanyaları organize etmemiz, öte yandan pazarın beklentilerine ve taleplerine paralel olarak ürünlerinizin geliştirilmesine katkıda bulunmamız, ürünlerinizin en yaygın tanıtımının yapılabileceği fuarlara katılmamız (bu alanda Natural Products Europe en iyi fuardır ve bu yılki katılımımız ile mevcut ürünlerimizi hem İngiltere’de, hem de dünya çapında tanıtma fırsatı yakaladık, birden fazla ülkeye re-export yapmak üzere anlaşmalarımızı birer birer imzalamaya başladık), temas halinde olduğumuz dağıtıcı ve toptancıların kendi müşterilerine yönelik Open Day organizasyonlarına katılmamız (örneğin Eylül ayı sonunda mevcut ürünlerimiz için böyle bir organizasyona katılıyoruz, 500 civarında health shop sahibinin katılımı bekleniyor) mümkündür.

Kısaca, sizlerin İngiltere pazarına problemsiz olarak girişinizi sağlıyoruz. (health shoplarda başlayan serüveniniz büyük zincirlerde de kendiliğinden gelişme potansiyelindedir ve bu şekilde olduğunda üreticiler olarak sizlerin başlangıç maliyetlerinde tahmin edemeyeceğiniz imkanlar doğmaktadır. (Malın zincir tarafından peşin para ile doğrudan satın alınması gibi)

Bu pazara girmenin bu kadar zor olduğu ortamda biz, partnership ilkemiz ile aşağdaki hizmetlerimizi size sunuyoruz:

* ürünlerinizin pazara hızlı, sağlam ve sağlı
Vıva 4 Lıfe
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Halen temsilciligini yuruttugumuz urunler:

Nutrigen Cocuk Vitamin suruplari
Revigen Sac Dokulmesini onleme urunleri
Acnecinamide akneden kurtaran urunler
Enjoy Sun gunes kremleri
t-oral agiz ve dis bakim urunleri
Activin-T kilo kontrol ve saglikli zayiflama urunleri
Sxtiva cinsel saglik urunleri
Mone enerji tablet ve icecekleri
Afrika Siyah Sabunlari
Zeytin Yagi
Kanola Yagi
Aycicek Yagi
dogal sabunlar (defne ve zeytin yagli)
banyo ve hijyen urunleri (organik dokuma banyo lif ve keseleri)
İletişim Bilgileri
Firma: Vıva 4 Lıfe Ltd
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
İkincil Sektörü:Hizmet » Pazarlama
Yetkili Kişi: Fatih YAĞIZ
Adres: Warwick Enterprise Park Wellesbourne CV35 9EF
Şehir: Yurtdışı
Ülke: İngiltere
Telefon: (777) - 1280331
Faks: (845) - 8628510
Web Sitesi: www.viva4life.co.uk
Ürünleri
Dunyada en fazla vitamin ve minerali bir arada iceren, sampiyon olacak cocuklar icin gelistirilmis TEK cocuk gelisim surubudur. Cocugunuzun eksigi...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Vıva 4 Lıfe firma bilgileri. Vıva 4 Lıfe adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Vıva 4 Lıfe ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Vıva 4 Lıfe Ltd firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-08-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.