Vmf İnşaat Taah. Asansör Ltd.şti.

Şirket Hakkında
VMF İnşaat Taahhüt Asansör iç dış Tic.Ltd.Şti. olarak , ŞUBAT 2011 yılında şirketimizi kurarak ticaret hayatına başladık. Çalışma hayatımıza INOWİRE Markası ile lansmanımızı yaptık ve Asansör piyasası için üretilen halatlar konusunda dünyada önde gelen firmalarından Alman “PFEİFFER DRAKO” firmasının TÜRKİYE distribütörlüğünü aldık. Faaliyetlerimiz de ana ürünümüz , Asansör çelik halatları ve aparatları olmasına karşın , Şu an dünyanın sayılı Asansör kumanda panosu markalarından olan NEWLIFT ve Asansör butonları konusunda isim yapmış Alman SCHAEFER markasının da Türkiye yetkili satıcısı konumundayız. Asansör montaj ve bakımında kullanılan ve ihtiyaç duyulan tüm malzemelerin tedariki ve satışı ile ilgili de çalışmalarımız ve bulunmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Vmf İnşaat Taah. Asansör Ltd.şti.
Sektörü: Maden ve Metal » Demir-Çelik Ürünleri
Yetkili Kişi: FERUDUN İNCE
Adres: AĞAÇİŞLERİ SAN. SİT. 524.SOK NO:12
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3945867
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Asansör Halatları Ve Makina Motorları
DRAKO MARKA ÇELİK HALATLAR-SASSİ MARKA MAKİNA MOTORLARI-NEWLİFT MARKA KUMANDA PANOLARI VE SCHAEFER MARKA ASANSÖR BUTONLARI TALEPLERİNİZİ KARŞILAMA...
Vmf İnşaat Taah. firma bilgileri. Vmf İnşaat Taah. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Vmf İnşaat Taah. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Vmf İnşaat Taah. Asansör Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-06-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.