Vnt İlaçlama Fumigasyon Loj.orm.ürn.ith.ihr.san. Ve Tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Vnt İlaçlama Fumigasyon, Mersin ili Yeni Mah.5306 Sok Güvenç İş Merkezi B Blok Kat:2 No:34 mersin adresinde bulunmaktadır. Firma Kimya / Kozmetik / Plastik » Böcek İlacı sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Volkan Avcıbaşı dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
FİRMAMIZ MERSİN’de VNT İLAÇLAMA FUMİGASYON LOJİSTİK ORMAN ÜRÜN.İTH.İHR.SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ ÜNVANI ile İLAÇLAMA&FUMİGASYON KONUSUNDA FALİYETTE BULUNMAKTA OLUP, YAKLAŞIK 20 YILLIK İŞ DENİYİMİ İLE TÜRKİYE’NİN TÜM LİMAN VE SAHİLLERİNDE GEMİLERDE, KONTEYNIRLARDA, FABRİKALARDA, ANTREPOLARDA, -SİLOLARDA , AÇIK-KAPALI TÜM ALANLARDA İLAÇLAMA FUMİGASYON VE KONTEYNIR İÇİ YÜK SABİTLEME LASHING, PROJE GEMİ YÜKLEMELERİNDE LASHING, UNLASHING, KEMİRGEN İLE MÜCADELE, DEPOLARDA BULUNAN ÜRÜNLERDE ISI, NEM VE BÖCEK KONTROLÜ HİZMETLERİ VERMEKTEDİR.
İletişim Bilgileri
Firma: Vnt İlaçlama Fumigasyon Loj.orm.ürn.ith.ihr.san. Ve Tic.ltd.şti.
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Böcek İlacı
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Gübre
Yetkili Kişi: Volkan Avcıbaşı
Adres: Yeni Mah.5306 Sok Güvenç İş Merkezi B Blok Kat:2 No:34 mersin
Şehir: Mersin
Ülke: Türkiye
Telefon: (324) - 2370230
Web Sitesi: www.vntfumigasyon.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
FİRMAMIZ MERSİN’de VNT İLAÇLAMA FUMİGASYON LOJİSTİK ORMAN ÜRÜN.İTH.İHR.SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ ÜNVANI ile İLAÇLAMA&FUMİGASYON KONUSUNDA FALİYETTE BULU...
İlan Talep ve Teklifleri
Vnt İlaçlama & Fumigasyon
İLAÇLAMA VE FUMİGASYON HİZMETİ 0 324 237 02 30 / 0 532 256 10 05
Vnt İlaçlama Fumigasyon firma bilgileri. Vnt İlaçlama Fumigasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Vnt İlaçlama Fumigasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Vnt İlaçlama Fumigasyon Loj.orm.ürn.ith.ihr.san. Ve Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-07-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.