Vodene Makine Otomasyon Metal Kaynak İşleri

Şirket Hakkında
Vodene Makine otomasyon Metal Kaynak İşleri olarak verdiğimiz hizmetler:

Makine Otomasyonu, Metal Kaynak İşleri (gazaltı çevre kaynağı,
oksi-asetilen, gümüş, çelik, oksijen, gazaltı kaynakları gb.) , İsteğe özel Makine yapımı ve devreye alımı, Eksantrik-Hidrolık pres bakım ve revizyonu, PLC yazılımı, Eletrik pano revizyonu, Profil delme makinesi, NC çoklu delme makineleri, Hidrolik-pnömatik sistemli makine yapımlarını iştigal etmekteyiz.

Vodene Makine olarak kalite eğitimi almaktayız ve belge hedefimiz 2012 yılı olarak belirlenmiştir. Vodene Makine modern, eğitimli, konusuna hakim personel ve sevkiyat terminlerini önceden belirlenmiş planlı çalışabilen, bilgi işlemi en hızlı şekliyle yapabilen bir kurum haline gelmiş, müşterilerine en iyi hizmeti amaç edinmiş bir firma haline gelmiştir.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Vodene Makine Otomasyon Metal Kaynak İşleri
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Ölçüm / Otomasyon
İkincil Sektörü:Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: Yücel VODENE
Adres: Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Demirtaş Nahiyesi Sakarya Caddesi 22.Sk. No:13/A BURSA
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2625616
Web Sitesi: www.vodenemakine.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Vodene Makine Otomasyon firma bilgileri. Vodene Makine Otomasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Vodene Makine Otomasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Vodene Makine Otomasyon Metal Kaynak İşleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.