Waffle Art

"Yeni Nesil Lezzetler Sunar."

Şirket Hakkında
Waffle Art hakkında kısa bilgi

Evimden Gıda Sanayi, 2001 yılında Waffle Art sloganyla, Türkiye’de ilk kez 55 ürün çeşidiyle Bursa’da hizmet vermeye başladı. Meyve, çikolata, dondurma, sütten oluşan farklı, lezzetli ve sağlıklı bir menu oluşturdu. Firma menüsünü zaman içinde detoks vitamin bar, 9 çeşit milkshake ve 5 çeşit sıcak ile 2008 yılında zenginleştirdi.



Firma bu konuda yaptığı yenilikçi çalışmalarla 2008 yılından itibaren Türkiye’de ilk olarak patates, waffle grubuyla (salatalı, dana jambonlu, tavuk jambonlu ve ton balıklı) hizmetini farklılık kattı.



Waffle Art’ın franchise vermeye başladığı yıl ve toplam franchise şube sayısı



Waffle konusunda önde gelen firmalardan biri olan Waffle Art’ın Bodrum’da 6 franchise işletmesi, ayrıca İstanbul Atlantis AVM’de, Kayseri İpek AVM’de ve Ankara Ümitköy’de birer franchise işletmesi daha bulunmaktadır.



Waffle Art’ın franchise vereceği firma ve girişimcilerde aradığı özellikler



Firma franchise vereceği girişimcilerde belirlediği işletim sistemine ve kalite politikasına uygun hareket etmesini bekliyor. Ayrıca girişimcilerden iyi servis ve müşteri memnuniyeti ile marka bağlılığının pekiştirilmesini istiyor.



Waffle Art’ın franchise sistemi işleyişi



· Franchise için öncelikli görüşme Bursa’da yapılıyor.

· Franchise işletmesinin açılması düşünülen yerde danışman firma öncelikle
Waffle Art
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Waffle Art
Sektörü: Gıda / Tarım » Lokanta / Cafe
Yetkili Kişi: Burak DOĞAN
Adres: Dikkaldırım M. Stad C. No:21
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (537) - 8764648
Web Sitesi: www.waffleart.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Waffle Art firma bilgileri. Waffle Art adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Waffle Art ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Waffle Art firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.