Watergold Su Arıtma Sistemleri

"Sağlığınıza ve Bütçenize Değer Katar"

Şirket Hakkında
WaterGold Su Arıtma Sistemleri, Dünya kalite standartları çerçevesinde sağlıklı ve ekonomik içme ve kullanma suyu ihtiyacınızı karşılamakta, Teknik Servisimizle destekleyerek su tüketiminizi aynı kalitede ve standartta devam ettirmekte, müşteri memnuniyeti odaklı kaliteli ürün ve hizmet sunmaktadır.
Öncelikle insanların sağlıklı su tüketebilmelerini amaçlayan WaterGold Su Arıtma Sistemleri son derece cazip imkanlarla herkesin su arıtma cihazına sahip olmasını hedeflemektedir. Geniş ürün çeşitliliğimizle istenilen özelliklerde size uygun birçok model bulabilirsiniz. Böylelikle optimum performansı optimum fiyata elde etmenizi kolaylaştırmaktayız. Ürün yelpazemizden size en çok yarayacak olanını seçer ve ekonomik olarak rahat etmiş olursunuz.
Su arıtma cihazlarımızın hepsinde ortak kullanılan bazı özellikler sayesinde aldığınız her üründen elde edeceğiniz su kalitesinden emin olarak, sevdiklerinize ve kendinize ekonomik, sağlıklı ve lezzetli su elde edebilirsiniz. Su arıtma cihazlarımız; düşük kalitede bulunan şebeke ve damacana suyunun olumsuz etkilerini ortadan kaldırarak, maksimum kalitede içme suyunu üretmekte, sizi ve sevdiklerinizi sağlıksız içme suyunun kötü etkilerinden korumaktadır. Mineral, Alkalin ve Detox özellikleri ile yüksek oranda mineralli, 8.5 Ph seviyesinde Alkalin su elde etmenizi sağlamaktadır.
Watergold Su Arıtma
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Watergold Su Arıtma Sistemleri
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda Makineleri
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Orhan Altınay
Adres: İnönü Cd. No:77/b Üçyol-altıntaş (altıntaş Otobüs Durağı Migros Karşısı) Konak/izmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2627980
Web Sitesi: http://www.watergold.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Watergold Su Arıtma firma bilgileri. Watergold Su Arıtma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Watergold Su Arıtma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Watergold Su Arıtma Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-11-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.