We-enparfum

Şirket Hakkında
ENN KOZMETİK’ İN TESCİLLİ MARKASI OLAN WE-EN PARFÜM T.C. SAĞLIK BAKANLIĞINCA ONAYLI VE YÖNETMELİK GEREKSİNİMLERİNE UYGUN OLARAK ÜRETİLİP BEĞENİNİZE SUNULMUŞTUR


Firmamızın üretimi T.C. Sağlık Bakanlığı denetimi altında olup üretim merkezlerinde T.C. Sağlık Bakanlığının koymuş olduğu standartlara harfiyen uyulmakta ve teknolojinin sunduğu tüm imkanlardan faydalanmaktadır


Avrupa’nın en gözde çiçek bahçelerinin olduğu İsviçre, Fransa ve İngiltere’ den ithal edilen esanslarla üretilmiş olan WE&EN parfümlerini siz degerli müsterilerimizin begenisine sunmuş bulunmaktayız bu mutluluğu yıllarca devam ettirmek, bize duyduğunuz güveni her geçen gün tekrar tazelemek için.



Vizyonumuz ;

Müşterilerimizle oluşturduğumuz olumlu ilişkiler çerçevesinde kalitesini bozmadan ürün yelpazesini arttırmak gerek iç piyasada gerekse ihracattaki parfüm pazar payını daha üst seviyeye taşımaktır.




Enn Kozmetik
We-enparfum
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: We-enparfum
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Parfüm
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kozmetik
Yetkili Kişi: Ebru güçkaya
Adres: pazariçi mh çalışkan sok gaziosmanpaşa
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5636310
Web Sitesi: www.we-enparfum.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
We-enparfum firma bilgileri. We-enparfum adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda We-enparfum ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

We-enparfum firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.