Worldlıne Intl Shıppıng & Forwardıng Co. Ltd.

"Dünyanın her noktasında size hizmet için varız..."

Şirket Hakkında
Worldline ; 1994 yılında kurulmuş , uluslararası taşımacılık alanında , hava , kara, deniz ve konvansiyonel olmak üzere taşımanın her türünü kapsayan servisi, taşıma yan hizmet birimleri olan paketleme, gümrükleme, sigortalama ve depolama hizmetleri ile çağdaş hizmet standardını yakalayabilmiş, sizlere en iyi hizmeti uygun maliyetlerle sunmayı hedeflemiş, multimodel hizmet verme kapasitesine sahip bir forwarder firmadır.
Worldline , ithalat ve ihracat alanındaki tüm deniz, hava ve karayolu yüklemelerinizde; 152 ülke , 365 hava ve deniz limanını kapsayan geniş acenta ağı ve dünyanın belli başlı ticaret merkezlerinde iştirakçisi olduğu ofisleri ile hizmetinizdedir.

Worldline , “WORLD FREIGHT GROUP "un Türkiye temsilcisidir.World Freight Group bugün dünyanın en büyük uluslararası nakliye organizasyonlarından biridir.Worldline bu grubun Türkiye temsilciliğini , üyeliğe seçildiği 1996 yılından bu yana başarı ile yürütmektedir.
Worldlıne Intl Shıppıng
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Worldlıne Intl Shıppıng & Forwardıng Co. Ltd.
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Havayolu Taşımacılığı
Yetkili Kişi: CIGDEM URUK- Genel Müdür
Adres: Ankara Bölge Müdürlüğü :Fevzi Cakmak 2 sok. 36/31 KIZILAY
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2323605
Faks: (312) - 2314880
Web Sitesi: http://www.worldlineshipping.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Worldlıne Intl Shıppıng firma bilgileri. Worldlıne Intl Shıppıng adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Worldlıne Intl Shıppıng ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Worldlıne Intl Shıppıng & Forwardıng Co. Ltd. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-02-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.