Worldweddingguide

Şirket Hakkında
WorldWeddingGuide.com Amacı:

Evlilik Sektörün de faaliyet gösteren imalatçı ve tedarikçilerin toptan satışlarının arttırılmasını sağlamak , yeni pazarlar bulmalarına yardımcı olmak , bu konuda hizmet veren firmaları tüm dünyaya tanıtmak, marka bilinirliğine katkı sağlamak, gelin ve damat adaylarının evlilik konusundaki dünya trendlerini takip ederek tüm ihtiyaçlarını tek kaynakta bulabilmelerine ve fikir alış verişi yapmalarına imkan tanımak.
Worldweddingguide
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Kimler Katılabilir:

Evlilik sektöründe faaliyet gösteren gelinlikçiler, çiçekçiler, düğün organizasyon firmaları, düğün fotoğrafçıları, pastaneler, iç çamaşır üreticileri, mücevher ve saatçiler, davetiye baskı firmaları, düğün mekanı sahipleri, oteller, araba kiralama firmaları, hediye üreticileri ve dahası.
İletişim Bilgileri
Firma: Worldweddingguide
Sektörü: Tekstil / Giyim » Gelinlik
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » İç Giyim
Yetkili Kişi: Saadet Çağlar
Adres: Caferağa Mah. Damga Sk. 7/13
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3383987
Web Sitesi: www.worldweddingguide.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Worldweddingguide firma bilgileri. Worldweddingguide adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Worldweddingguide ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Worldweddingguide firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.