Www.iletisimciyiz.com Medya, Reklam, Pr, Sinema, Prodüksiyon, Tasarım, İk, Eğitim…

Şirket Hakkında
İletişim sektöründeki alanlarda çalışan profesyoneller, akademisyenler ve ilgili alan öğrencilerinin üye olabildiği bir sosyal ve mesleki paylaşım platformudur. Powered by Sinaps/ www.sinapsiletisim.com
Medya, Reklam, Halkla İlişkiler, Prodüksiyon, Sinema, Tasarım, Fotoğraf, Kurumsal İletişim, İnsan Kaynakları Ve Eğitim İletişimi, Organizasyon, Casting, Mankenlik / Model, Cingıl, Seslendirme, Medya Planlama, Sivil Toplum Kuruluşları, Haber Ajansı, Pazarlama Araştırmaları, Tv Yayıncılığı, Gazete Yayıncılığı, Dergi Yayıncılığı, Radyo Yayıncılığı, İnternet Yayıncılığı alanlarından üye alınmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Www.iletisimciyiz.com Medya, Reklam, Pr, Sinema, Prodüksiyon, Tasarım, İk, Eğitim…
Sektörü: Bilgisayar » Web
İkincil Sektörü:Bilgisayar » İnternet
Yetkili Kişi: Özgür Yavuz
Adres: Selime Hatun Camii Sok. No:13/7 Gümüşsuyu İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2519150
Web Sitesi: www.iletisimciyiz.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Www.iletisimciyiz.com Medya, firma bilgileri. Www.iletisimciyiz.com Medya, adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Www.iletisimciyiz.com Medya, ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Www.iletisimciyiz.com Medya, Reklam, Pr, Sinema, Prodüksiyon, Tasarım, İk, Eğitim… firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.