Www.vizeciyiz.com

Şirket Hakkında

Çalışanlarımızın ve şirket politikamızın ana özellikleri; müşteri memnuniyeti odaklılık, verimlilik, teknolojiyi takip etme, teknolojiden yararlanma, takım çalışması, motivasyon ve eğitimdir. Ant Turizm & Vizeciyiz gerek çalışanlarının, gerekse paydaşlarının gelişimine daima önem vermektedir. Bu şekilde Ant Turizm & vizeciyiz.com müşterilerine verdiği hizmetin kalitesinin sürekli olarak arttırılabileceğine inanmaktadır.

Biz, her an sizi dinlemeye, sizinle birlikte hayal kurmaya ve bu hayalleri gerçekleştirmeye hazırız. Bunun mümkün olduğunu, bizlerin zaman zaman "sihirli" işler başardığımızı göreceksiniz. Biz de sizindesteğinizle inanılmazı "inanılır" kılmaya ve sizler için farklılıklar yaratmaya devam edeceğiz.

İyi bir organizasyon; planlama, sorunları öngörme ve çözme becerisi gerektirir. Ant Turizm & Vizeciyiz organizasyonları, farklılığınızı fark etmeniz ve fark ettirmenizi sağlar.

Ant Turizm & Vizeciyiz farklı olmaya hazır. Siz, fark atmaya hazır mısınız?

Turizm ve organizasyon konusundaki yaratıcı yaklaşımlarımızı ve deneyimlerimizi sizlerle paylaşmak arzusu ile çözüm ortağınız olmak istiyoruz.

En derin saygılarımızla, yeni hayaller ve yeni organizasyonlarda buluşmak üzere...
Ürün-Hizmetleri Hakkında
www.vizeciyiz.com Bir ANT Turizm Kuruluşudur

Tüm Ülkelerin Vize, Bilet, Otel, İşlmleri ve Yurt İçi Yurt Dışı Turları Bayi Toplanyılar En İyi Şekilde Hizmet Verilir.Detaylı Bilgi İçin: Sitemizden veya Ofisimizden Alınız!!
İletişim Bilgileri
Firma: Www.vizeciyiz.com
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Gezi
Yetkili Kişi: ABDURRAHMAN
Adres: Taksim/İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2505700
Faks: (212) - 3612158
Web Sitesi: http://www.vizeciyiz.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Www.vizeciyiz.com firma bilgileri. Www.vizeciyiz.com adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Www.vizeciyiz.com ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Www.vizeciyiz.com firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-01-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.