Yağmur Group Elektrik Enerjisi Toptan Satış A.ş

"Tasarruf uzmanı iş ortağınız"

Şirket Hakkında
Yağmur Group Elektrik Enerjisi toptan satışı yapan EPDK tarafından lisanslı yetkilendirilmiş bir Anonim şirkettir. İşletmelerin kullandığı elektrik enerjisini herhangi bir cihaz, ekipman veya tasarruf yöntemi kullanmadan, faturası üzerinden indirim uygulayarak tedarik eden bir kuruluşuz.
Yağmur Group Elektrik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Yağmur Group Elektrik Enerjisi toptan satışı yapan Enerji Bakanlığı ve EPDK tarafından lisansla yetkilendirilmiş yüzde yüz yerli sermayeli bir şirkettir.

İşletmeler, sanayici, esnaf, tüccar, hastane, okul, toplu konut ve kamu kurumlarının kullandığı elektrik enerjisini herhangi bir cihaz, ekipman veya tasarruf yöntemi kullanmadan, tüketilen elektrik faturası üzerinden % 35'e varan indirim uygulayarak müşterilerini en ucuz ve avantajlı elektrik ile tanıştıran öncü bir kuruluşuz.

Sürekli tasarruf ilkemiz ile müşteri memnuniyeti çerçevesinde sağladığımız hizmetlere Bons markalı LED lambalarımız ile aydınlatmada % 85'e varan enerji tasarrufu sağlıyoruz. Üstelik bunu koşulsuz 5 yıl garanti verdiğimiz ürünlerimizle yapıyoruz.

İsterseniz müşterimiz, dilerseniz bayimiz olmak için web sitemizi ziyaret ederek ilk adımı atabilirsiniz.
İletişim Bilgileri
Firma: Yağmur Group Elektrik Enerjisi Toptan Satış A.ş
Sektörü: Enerji » Diğer Enerji
İkincil Sektörü:Enerji » Enerji Üretim
Yetkili Kişi: Faruk Damar
Adres: Altunizade Mah. Kuşbakışı Cad. No:4. Rainbow Plaza. PK:34662 Üsküdar
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4740707
Faks: (216) - 6512222
Web Sitesi: http://www.yagmurgroup.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yağmur Group Elektrik firma bilgileri. Yağmur Group Elektrik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yağmur Group Elektrik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yağmur Group Elektrik Enerjisi Toptan Satış A.ş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-06-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.