Yağmur Kırtasiye

Şirket Hakkında


Sürekli olarak ihtiyaç pozisyonunda bulunan sektörlerden birisi olarak ön plana çıkan kırtasiye ve büro malzemeleri sektöründe iyi bir yere gelmek için sabır şarttır.

Bu sektöre atılan çoğu firma kısa sürede bir şeyler yapma beklentisinde olduğu için çoğu zaman hüsrana uğrayabilmektedir. Buna karşın sabırlı bir şekilde istikrarını sürdüren firmalar ise başarıya ulaşmıştır. Yağmur Kırtasiye de bu şekilde sabrını ve istikrarını sürdürerek önemli bir yere ulaşmış firma olarak ortaya çıkmıştır.

Kırtasiye sektörünün önde gelen firmalarından olmak amacı ile firma yaşantısına giriş yapmış olan firma kaliteli ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan anlayışı ile sektörün en iyilerinden olma yolunda emin adımlar ile yürümeye devam etmektedir. Kuruluşundan itibaren müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, istikrarını sürdürerek kırtasiye sektörünün önde gelen firmaları arasına girmeyi başarmıştır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yağmur Kırtasiye
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Kağıt Ürünleri
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Kağıt
Yetkili Kişi: Hasan ORUÇ
Adres: Sanayi Mah. Kazım Karabekir Cad. No:2/F Güngören
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6374679
Web Sitesi: www.yagmurkirtasiye.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yağmur Kırtasiye firma bilgileri. Yağmur Kırtasiye adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yağmur Kırtasiye ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yağmur Kırtasiye firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-06-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.