Yağmur Yapım/berna Korkut Production

Şirket Hakkında
Sektörünün ilklerinden Yağmur Yapım-Berna Korkut Production olarak 20 seneden beri tam bir profesyonellik ve iş disipliniyle ele aldığımız sayısız projede olduğu gibi, portföyümüze gururla eklemek istediğimiz tarafınıza ait tanıtım çalışmalarını karşılıklı işbirliği ve güven anlayışı içerisinde yapmaya istekli ve hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz.

TRT kökenli çekirdek ekibimiz ve çağın gerektirdiği farklı bakış açılarıyla ekibimizi daha da güçlendiren genç kadromuzla; “İşiniz işimizdir” ilkesi doğrultusunda, inancımız ve bu yolda kendimize olan güvenimiz tamdır.
Yağmur Yapım/berna Korkut
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yağmur Yapım/berna Korkut Production
Sektörü: Hizmet » Reklam
Yetkili Kişi: Berna Korkut
Adres: Recep peker cd No:14/6 Kadıköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4504189
Web Sitesi: www.yagmuryapim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Reklam Ve Tanıtım Filmi İçin Doğru Adres
Sektörünün ilklerinden Yağmur Yapım-Berna Korkut Production olarak 20 seneden beri tam bir profesyonellik ve iş disipliniyle ele aldığımız sayısız ...
Yağmur Yapım/berna Korkut firma bilgileri. Yağmur Yapım/berna Korkut adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yağmur Yapım/berna Korkut ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yağmur Yapım/berna Korkut Production firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-11-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.