Yalova Hasdal Grup Böcek İlaçlama Ve Dezenfeksiyon

Şirket Hakkında
"Yalova Hasdal Grup Böcek İlaçlama ve Dezenfeksiyon şirketimiz, Yalova İl Sağlık Müdürlüğünden ruhsatlı, haşere (böcek), kemirgenler, Covid 19 virüsü ve bakteriler hakkında akademik bilgi ve eğitime sahip uzman kadro ile 7/24 her zaman hizmetinizdedir. Günümüz koşullarında; haşere kontrolünün ve dezenfeksiyonun önemi dünyada giderek artmaktadır. Bu nedenle haşere (böcek), kemirgen, dezenfeksiyon kontrolünde bilimsel ve modern hizmetleri, özenle eğitilmiş iş disiplinine sahip uzman kadromuzla, uzmanlık bilgimizi ve tecrübemizi müşterilerimize en iyi şekilde sunmaktayız. Haşere (böcek) ilaçlama ve dezenfeksiyon sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmekte ve bu gelişmeleri uygulamaktayız.
Yalova Hasdal Grup
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yalova Hasdal Grup Böcek İlaçlama Ve Dezenfeksiyon
Sektörü: Diğer Sektörler » Özel Günler
Yetkili Kişi: Hasan Sandal
Adres: Fevzi Çakmak, Bakkal Sk. No:10/a, 77100 Merkez/yalova
Şehir: Yalova
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 3462117
Web Sitesi: http://www.hasdalgrup.com/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yalova Hasdal Grup firma bilgileri. Yalova Hasdal Grup adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yalova Hasdal Grup ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yalova Hasdal Grup Böcek İlaçlama Ve Dezenfeksiyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-11-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.