Yaşam Fidancılık

Şirket Hakkında
biz yaşam fidancılık olarak 30senedir siz müşterilerimize aşılı sertifiikalı ceviz ceviz ve badem fidanı üretip satmaktayız.amacımız doğru cins fidan üretip müşteri memnuyetini en üst safhada tutmaktayız.özellikle son 5 senedir (chandler, pedro, fernor)gibi ceviz çesitlerinde ismine doğru olmayan satış yapılıp bahçe kurulmaktadır.siz müşterilerimiz 1 ceviz fidanı da alsanız fatura ve sertifika isteyiniz.faturada chanler ceviz fidanı yaazarak alınızyani her çeşide göre sertifika ve fatura alınız.biz yaşam fidancılık olarak bu konuda cok hassasız.fidanlarımızın tamamı sertifikalı ve faturalıdır .fidanlarımız kendi üretimimiz olduğu için hem kaliteli hem uygun fiyatadır .fidanlarımızı kendi araçlarımızla yada %80 indirimli anlaşmalı korgo şirketleri ile adresinize teslim etmekteyiz devlet teşviklerinden yararlanmak istiyorsanız evraklarımızı fidanlarımızla beraber gönderiyoruz. bizim en önemli özelliğimiz evrak sunmamız.herkez ceviz bahçesi kuruyor neden sizinde bir bahçeniz olmasın bır fidan bir hayat

www.chandlercevizfidani.com

www.cevizfidani.biz 05306689647
Yaşam Fidancılık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yaşam Fidancılık
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Çiçek ve Bitki
Yetkili Kişi: erdoğan taka
Adres: balıkesir/bandırma
Şehir: Balıkesir
Ülke: Türkiye
Telefon: (530) - 6689647
Web Sitesi:
Ürünleri
biz yaşam fidancılık olarak 30senedir siz müşterilerimize aşılı sertifiikalı ceviz ceviz ve badem fidanı üretip satmaktayız.amacımız doğru cins fidan ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yaşam Fidancılık firma bilgileri. Yaşam Fidancılık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yaşam Fidancılık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yaşam Fidancılık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-11-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.