Yasin Karasör

Şirket Hakkında
1996 yılından itibaren faaliyetlerini 21 Yıldır sürdürmekte olan firmamız, , yenilikçi, rekabetçi, girişimci ve özel tasarımlarıyla, isteğe ve standartlara uygun imalatlarıyla, kendini geliştirebilen, yüksek kalitedeki üretimi, ve taahhütünü yerine getiren, uygun satış politikası ve satış sonrası hizmetlerini aksatmayan sürdüren bir kuruluştur.

Müşterisini memnunuyeti öncelikli görev olarak kabul eden ve burada da başarıya ulaşan, bu nedenle müşteri portföyünü genişleten firmamız, müşteri güveni ve memnuniyetini prensip edinmiştir. Nisan 2010 tarihinden itibaren yeni işyerinde , faaliyet ve hizmetlerine devam etmektedir.

GELECEK HEDEFLERİMİZ

• Standartlara uygun işçilik

• En yüksek kalitede üretim

• Taahhüt edilen sürede teslim

• Uygun fiyat ve ödeme koşulları

• Satış sonrası hizmeti aksatmamak

• Ve en önemlisi, müşteri güven memnuniyetinin devamını sağlamak.

FİRMAMIZ, KAPALI ACIK, KEPENKLİ, POLYESTER, TENTELİ, FRİGOFİRİK KARASÖRLERİN İMALATINI YAPMAKTA VEYA KARASÖRLERİNİZİN UZATMA, GENİŞLETME, DARALTMA, GİZLİ BAGAJ, VE RAF İMALATI . FİRMAMIZ PREFABRİK EV, OFİS, ŞANTİYE İMALATI YAPMAKTADİR. AYRICA CENAZE YIKAMA, CENAZE TAŞIMA, BELEDİYE HİZMET ARACLARI, HER TÜRLÜ ATIK TAŞIMA, SEYYAR AŞ EVLER, KÜTÜPHANELER VE SEYYAR TUVALETLERİN ÜRETİMİ VE ARAC GİYDİRME YAPMAKTADIR. FİRMAMIZ KARASÖR TAMİR -BAKIM-ONARIM-BOYA SERVİSİ OLARAKDA HİZMET VERMEKTEDİR. İHTİYACINIZ KARASÖR İSE MUTLAKA BİZDE SİZE UYGUN BİR CÖZÜM YOLU VARDIR.
Yasin Karasör
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yasin Karasör
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomobil / Taşıma Araçları
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı ve Ev
Yetkili Kişi: Mehmet Tepeli
Adres: Anadolu Sanayi Horozluhan Mah. Zerdali Sk. No:10 Selçuklu/konya
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (542) - 6032565
Web Sitesi: http://www.yasincelikkaroser.com/
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yasin Karasör firma bilgileri. Yasin Karasör adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yasin Karasör ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yasin Karasör firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-04-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.