Yasmin Çiçekçilik

"duygularınızı sevdiklerinizle çiçek dilinde anlatıyrouz."

Şirket Hakkında
Çiçek, insanoğlunun yaşamsal süreci içerisinde her zaman kendine yer bulmuş, bir sunum şekli olmuştur. Kimi zaman sevdiklerimizin ve dostlarımızın üzüntülerine ortak olduğumuzu belirtmek, kimi zaman da sevinçlerini paylaşmak noktasında yanlarında olduğumuzun en güzel ifadesidir çiçekler. Duygularımızın en güzel ifadesidir, kimi zaman anlatılamayandır, söylenemeyendir çiçekler…

Yasmin Çiçekçilik olarak biz, duygularınızın ifade edilmesi noktasında sizin tercümanınız olmaktan keyif alacağımızı, gurur duyacağımızı, duygularınıza ortak olacağımızı ve duygularınızı sevdiklerinizle en iyi şekilde buluşturacağımızı iddia ediyoruz.

Yasmin Çiçekçilik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yasmin Çiçekçilik
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Çiçek ve Bitki
İkincil Sektörü:Hizmet » Organizasyon
Yetkili Kişi: cengiz samuk
Adres: mecidiyeköy-şişli (Trump Towers yanı)
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2120002
Faks: (212) - 2132848
Web Sitesi: http://www.yasmincicek.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yasmin Çiçekçilik firma bilgileri. Yasmin Çiçekçilik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yasmin Çiçekçilik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yasmin Çiçekçilik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.