Yavuzlar Mühendislik Ve Danışmanlık

Şirket Hakkında
Firmamız sistem belgelendirme ve standart belgelendirme hizmetleri vermektedir.Sistem belgelendirme hizmetlerimiz:Iso kalite yönetim sistemleri, ohsas 18001, haccp, gmp, brc, as 9100.Standart belgelendirme hizmetlerimiz: TSE ( Türk Standartları Uygunluk Belgesi ), TSEK ( Kalite Uygunluk Belgesi, Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi, CE Belgesi.
Araç tadilat projeleri, kalorifer ve sıhhi tesisat projeleri çiziyoruz.Kapasite raporu hazırlıyoruz.
1995 yılından itibaren akaryakıt ve LPG sektöründe faliyet göstermektedir.Firmamız akaryakıt ve LPG söktörünün içerisinde bulunan sorunları çözmek, akaryakıt LPG ruhsatlandırma ve lisans süresince istasyon sahibinin tüm işlerini halletmektir. Akaryakıt ve LPG ikmal istasyonu kurmak isteyenler, kurulmuş veya kurulacak istasyonları almak, satmak, kiralamak isteyenler bize müracaat edebilirler.Akaryakıt istasyonu olup LPG ilave etmek istiyorsanız doğru adrestesiniz.İhtilaflı(davalı) Akaryakıt ve LPG ikmal istasyonlarınızın hukuki işlemlerini çözmekteyiz.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yavuzlar Mühendislik Ve Danışmanlık
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » ISO Kalite Belgesi
İkincil Sektörü:Hizmet » Mühendislik Hizmetleri
Yetkili Kişi: sonda yavuz
Adres: İnönü Bulvarı Yavuz İş Merkezi Kat:7 No:705 Düvenönü/KAYSERİ
Şehir: Kayseri
Ülke: Türkiye
Telefon: (352) - 3204411
Web Sitesi: www.akaryakitlpgruhsati.com
Ürünleri
Firmamız sistem belgelendirme ve standart belgelendirme hizmetleri vermektedir.Sistem belgelendirme hizmetlerimiz:Iso kalite yönetim sistemleri, oh...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yavuzlar Mühendislik Ve firma bilgileri. Yavuzlar Mühendislik Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yavuzlar Mühendislik Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yavuzlar Mühendislik Ve Danışmanlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.