Yaypa Çelik Yay İmalat Ve Paz. (yaycı,yay Üretimi,paslanmaz Yay,krom Yay,basma Yay)

"YAY ÜRETİMİNDE ÖNCÜ KURULUŞ"

Şirket Hakkında
Yaylar imal edildikleri malzemenin özelliklerine göre ve şekillerinin elverdiği ölçüde form değiştirme yeteneğine sahip olan, kendisine uygulanan etki ortadan kalktığında tekrar eski formuna geri dönen elemanlar olarak tanımlanır.

YAY üreticileri ve imalatçıları konumundaki firmamız, 35 yılı aşkın deneyimi, günümüz teknolojisi, makina parkı, uzman kadrosu, zengin malzeme stoku ve geniş ürün yelpazesiyle 0, 40 mm'den - 13 mm'e kadar olan muhtelif yaylık çelik tellerden her türlü Baskı, basma (helezon) yayı, çekme yayı, kurma yay imalati, Tel-Form Yay, Paslanmaz yay, Krom yay, Hortum kelepçesi yayları, Yaylı Pim üretimi, Trambolin Yayı, Elek Yayı, yassı-kare sekman, Rondela Segman, D Kopilya, Kupilya, Firkete yay, Mandal yayları, Ezme yay üretimi, Oto Fren Yayları, Zirai alet-tarım makinesi yayları vs.. her çeşit yay üretim, ayrıca 13 mm'den - 37 mm'e kadar özel imalat sarmal yay, Elek Yayı, Titreşim, vibratör, vibrasyon yayları imalatı yapılmakta, başta Otomotiv sektörü olmak üzere, elektrik-elektronik sanayi, plastik sanayi, doğalgaz ekipmanları, beyaz eşya endüstrisi, çocuk gereçleri, yapı-inşaat sektörü ve tarım aletleri sektörüne hizmet vermektedir.
Yaypa Çelik Yay
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yaypa Çelik Yay İmalat Ve Paz. (yaycı,yay Üretimi,paslanmaz Yay,krom Yay,basma Yay)
Sektörü: Maden ve Metal » Demir-Çelik Ürünleri
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: Feridun Aytan
Adres: 2 nolu Sanayi Sitesi, 11 Blok, No:1 BİGA
Şehir: Çanakkale
Ülke: Türkiye
Telefon: (286) - 3162726
Faks: (286) - 3164654
Web Sitesi: http://www.yaypa.net
Ürünleri
Paslanmaz - krom yaylar, paslanmaz yay üretimi, paslanmaz yay imalatı, paslanmaz yay firması, paslanmaz çekici yay, paslanmaz firkete, paslanmaz...
asansör kapı yayı, kurma yay üretimi, asansör yayı imalatı
basma yay üretimi, baskı yay, itici yay, elek yayı, vibrasyon yayız, vibratör yayı, sarsak elek baskı yayı, helezon yay imalatı,
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yaypa Çelik Yay firma bilgileri. Yaypa Çelik Yay adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yaypa Çelik Yay ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yaypa Çelik Yay İmalat Ve Paz. (yaycı,yay Üretimi,paslanmaz Yay,krom Yay,basma Yay) firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-10-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.