Yedikıta Patent Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Gücünüzü fark ettirecek bir ilke ile yola 2013 yılında çıkan YEDİ KITA PATENT , genç, dinamik ve sektörde en az on yılı bulmuş bir tecrübeye sahip kadrosu ile size hizmet vermeye başlamıştır.
Firmaların sınai mülki haklar konusunda bilgilendirmek, ilgili konularda danışmanlık yapmak, ve ihtiyaç duydukları durumlarda, Marka Patent Ve Tasarım tescil işlemlerinde hem yurt içinde hemde yurt dışında vekillik hizmeti verebilmektedir.
Yedikıta Patent Ltd.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yedikıta Patent Ltd. Şti.
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Patent
Yetkili Kişi: MURAT DAYANAN
Adres: Oruç Reis Mah. Vadi Cad. No: 108 İstanbul Tic. Sarayı Kat: 4 No: 253 Giyimkent, Esenler / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4383438
Web Sitesi: www.yedikitapatent.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yedikıta Patent Ltd. firma bilgileri. Yedikıta Patent Ltd. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yedikıta Patent Ltd. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yedikıta Patent Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-04-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.