Yeditepe Plazma Kesim San. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Yeditepe Plazma; İnşaat sektöründe yapısal ve mimari çelik işleri; tasarım, röleve ve detay projelendirme aşamalarından montajına kadar titizlikle yapmaktayız.

YAPISAL ÇELİK İŞLER
İşin tekniğine ve montaj olanaklarına uygun vidalı bağlantılı veya kaynaklı: Çelik yapılar, Asma katlar, Depolar, Kulübeler, Atölyeler v.b. yapılar imalat ve montajını yapmaktayız.

MİMARİ ÇELİK İŞLER
Paslanmaz çeliğin, camın ve ahşabın estetiğine ve dayanımına 6 yıllık tecrübemizle mimaride hayat veriyor; projelerinize özel imalatlarla, yapılarınıza değer katıyoruz. Merdiven, Camlı korkuluk, Ahşap küpeşteli korkuluk, Paslanmaz çelik küpeşteli korkuluk, Küpeşte, Paslanmaz çelik yüzey kaplama, Paslanmaz çelik kolon kaplama, Tekmelik, Bariyer, Süpürgelik, Turnike, Oturak, Durak, Bariyer, Bayrak direği, Reklam panosu, Uyarı levhası, Yönlendirme levhası, Paslanmaz çelikten hijyenik kaynaklı tesisat, Paslanmaz çelikten hijyenik kaynaklı havalandırma kanalı, Paslanmaz çelik ızgara gibi mimari elemanları tasarım, röleve ve detay projelendirme aşamasından montaja kadar titizlikle yapmaktayız.
Yeditepe Plazma Kesim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yeditepe Plazma Kesim San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: Aydın Ören
Adres: Mescit Mah. Atatürk Cad. Birmes Sanayi Sitesi A4 Blok No:11 Tuzla/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3942118
Web Sitesi: http://www.yeditepeplazma.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yeditepe Plazma Kesim firma bilgileri. Yeditepe Plazma Kesim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yeditepe Plazma Kesim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yeditepe Plazma Kesim San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-10-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.