Yeni Bir Meslek

Şirket Hakkında
Yeni Bir Meslek, birey ve organizasyonların öz potansiyellerini açığa çıkararak, vizyonları doğrultusunda kendilerini ileri taşımalarında yaratıcı çözümler geliştiren, uygulayan, çözüm ortaklığı yapan bir organizasyondur.
Birey ve organizasyonların çözümlemek istedikleri her konuda, spesifik olarak tanımlanmış, somut olarak belirlenmiş bir noktadan ulaşılmak istenen hedef ya da vizyona ulaşılmasında yol arkadaşlığı yapan bilinç girişimidir.
Yeni Bir Meslek
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yeni Bir Meslek
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Alper Bayraktar
Adres: Cumhuriyet Bul. No:212 Kayhan Apt. D:5 2. Kordon (ege Palas Oteli Yani) Alsancak - Izmır
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4653523
Web Sitesi: http://www.yenibirmeslek.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yeni Bir Meslek firma bilgileri. Yeni Bir Meslek adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yeni Bir Meslek ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yeni Bir Meslek firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-06-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.