Yeni Gökçe Uluslararası Taşımacılık Teks.tar.pet.gıda.san.ve.tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
Şirketimiz IRAK - SURİYE ülkeleri ile yapmış olduğu ortak anlaşmalar neticesinde ( Kontrüksüyon -Beton Santrali - mutfak dolabı - banyo dolabı - Jeneratör - Traktör parçaları - laminant - mermer - plastik boru - beyaz eşya ) Ürünlerinin en uygun fiyatlarda ihracatını gerçekleştirmektedir. Siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını Türkiye geneli her yerden nakliye sektörü , gümrük sektörü mal tedarikçiliği her konuda size yardımcı olabilecek tek adres YENİ GÖKÇE NAKLİYAT GSM:05443024119 TELEFAX: 04823373146
Yeni Gökçe Uluslararası
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yeni Gökçe Uluslararası Taşımacılık Teks.tar.pet.gıda.san.ve.tic.ltd.şti
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
Yetkili Kişi: ABDULİLLAH YILDIRIM
Adres: MARDİN/KIZILTEPE
Şehir: Mardin
Ülke: Türkiye
Telefon: (544) - 3024119
Faks: (337) - 0000000
Web Sitesi: http://yenigokcenakliyat.blogcu.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yeni Gökçe Uluslararası firma bilgileri. Yeni Gökçe Uluslararası adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yeni Gökçe Uluslararası ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yeni Gökçe Uluslararası Taşımacılık Teks.tar.pet.gıda.san.ve.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.